måndag 31 augusti 2009

Mammas försvarstal






Usch och fy. I fredags var jag och Q på kontoret för att arbeta lite, det gick jätte bra. Man får bara följa Qs rytm, vaknar hon och vill skrika framför kollegorna får man ta sig en promenad, leka lite samt byta blöja. Tillfälligt tillsfred = man kan fortsätta att arbeta.

Tyvärr var det Anders som förstörde arbetsron. Under en kaffepause (amningsstund) i konferansrummet kommer Anders upp och säger att han ser tredubbelt och vamsar. Det är bara packa ihop sakerna och gå hem. Vi kommer hem och bäddar ned Anders i sängen, ger oss ut på stan för shopping och middag med Ellinor. efter en lyckad eftermiddag/kväll kommer vi hem och inser att detta kanske kan vara den berömda svininfluensan.

Vi ringer sjukvårdsrådgivningen som ser allvarligt på att vi har en sex veckors Q hemma och komenderar att Anders ska läggas i karatän i vardagsrummet. Utan någon som helst kontakt med oss.

De ber mig också att ställa klockan under natten för att se om hon skulle få problem med andning eller feber. En såndan sak får vem som helst att bryta ihop både en och två gånger. Usch. Usch för oro.

Detta är min ursäkt till att vi haft lite fullt upp i helgen, jag har hållt Q borta från hemmet.

Det hela har gått bra och Anders saknar fortfarande knorr och tryne, febern är nästan borta och han jobbar hemifrån i några dagar för att vara på den säkra sidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar